Salg af medlemskort

Kære borgere i og omkring 5474 Veflinge.
Så er igen nået den tid på året, hvor bestyrelsen i Veflinge Forsamlingshus går fra hus til hus, for at sælge medlemskort – denne gang for perioden okt.2019 – sept.2020.
Prisen er som tidligere år 100,- kr. pr. husstand.

I perioden fredag den 13/9-2019 til søndag den 29/9-2019, kommer vi rundt på Veflinge bys adresser (ikke på adresser udenfor byskiltene, da vi desværre ikke har ressourcer hertil, men vi leverer naturligvis medlemskortene til alle som indbetaler kr. 100,- på bank eller mobilpay).

Du kan allerede nu bestille dit medlemskort, ved at indbetale 100,- kr på mobilpay nr. 81913 eller lave en overførsel på kr. 100,- til vores bankkonto 6860-0002023001. 
HUSK ALTID AT PAFØRE DIN ADRESSE PÅ BETALINGEN, SÅ VI VED HVOR KORTET SKAL AFLEVERES!!!💰👍👍👍

Ved at købe medlemskort, støtter man forsamlingshuset, hvor pengene bl.a. bruges til vedligeholdelse osv. 
Derudover deltager du som medlem i vores årlige lodtrækning om 3 præmier og så har du selvfølgelig også stemmeret på den årlige generalforsamling, hvor bestyrelsens medlemmer vælges 😄

Nyt foredrag med Mikkel Beha.

Featured

Vi er glade for at kunne annoncere, at Mikkel Beha endnu engang gæster Veflinge Forsamlingshus, denne gang med et nyt foredrag om hans og familiens rejse mod nord.

Billetsalget er startet – se nærmere info herunder.

Afsluttet opdatering af hjemmeside

Vi er efterhånden nået enden på vores opdatering af hjemmesiden.
Vi håber at finder den spændende og informativ.

Siden vil blive løbende udbygget med kommende arrangementer og nyheder fra/om huset.

Ligger du inde med billeder fra arrangementer, forslag til borddækninger/opstillinger som kan være til inspiration for andre eller forslag til andet, som du synes mangler på vores side, da send gerne os gerne en mail herom.

Skulle der forekomme billeder, som ikke ønskes vist på siden, da venligst tag kontakt til os på mail udlejer@veflingeforsamlingshus.dk

Runde borde

Efter adskillige forespørgsler, har vi nu investeret i 8 stk. runde borde.
Der kan max. sidde 8 personer ved hvert bord.
Det er således kun muligt at dække op til 64 personer i alt, men idet denne type borddækning kræver mere plads end de rektangulære bord-typer, bidrager salens størrelse også til at sætte denne begrænsning.
Vi håber fremtidens lejere bliver glade for denne nye mulighed.

Opdatering af vores hjemmeside.

Vi arbejder i øjeblikket på at opdatere og udbygge vores hjemmeside, således at den i fremtiden vil være mere informativ for interesserede, samt aktuelle og potientielle lejere.
Vi glæder os til snart at kunne vise jer det færdige resultat.