Donationer

Veflinge Forsamlingshus har været byens samlingspunkt siden 1893. Husets bestyrelse arbejder for at kunne fortsætte den stolte tradition langt ind i det nye årtusinde og sørge for at der også i fremtiden er et samlingspunkt hvor der kan afholdes private fester og hvor man kan mødes til de mange arrangementer der afholdes.

På grund af, blandt andet, Covid-19 har der været meget få indtægter ved salg af medlemskort de sidste par år. Samtidig har stigende energipriser og inflation gjort det endnu vigtigere at få donationer til huset.

Bestyrelsen i Veflinge Forsamlingshus prøver derfor om det kan lade sig gøre at indsamle midler via almindelige donationer på denne side.

Her under kan du vælge at donere til vedligeholdelse og forbedring af Veflinge Forsamlingshus. Du vælger selv om du vil donere en enkelt gang (One time) eller om du vil opsætte en månedlig donation (Monthly).

Hvis du ikke har lyst til at skulle betale i Euro, kan du bruge følgende link til at donere et engangsbeløb i danske kroner.

https://donate.stripe.com/3cseYBf2Of1D0807ss

Her kan du også selv vælge beløbet ved at trykke på Change Amount knappen.